Badrumsrenovering

Behöver ni hjälp med badrumsrenovering, tätskikt eller plattsättning i Östersund, Åre eller övriga Jämtland? Våra plattsättare har rätt kompetens för att förverkliga ert drömbadrum.

Badrumdsrenovering i Östersund med kakel och klinker

Kvalité och noggrannhet är ledord för våra plattsättare

Är det dags att renovera badrummet? Eller ska ni bygga nytt? Vi hjälper er med allt från tätskikt till plattsättning av kakel och klinker. Oavsett om ni skall renovera eller bygga nytt så kan vi hjälpa er att förverkliga ert drömbadrum. Våra erfarna plattsättare vet vad som krävs för att skapa badrum som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Klicka på länken nedan för att läsa mer om oss på TRV Service & Bygg – din plattsättare i Östersund och Jämtland.

Vi hjälper er med tätskikt och plattsättning av kakel och klinker

När ni skall bygga eller renovera ett våtrum är det viktigt att allt går rätt till. Först och främst behöver ni ett tätskikt som ser till att inget vatten kan läcka ut och orsaka skador på huset. När det sedan är dags för plattsättning av klinker är det viktigt att arbetet är genomtänkt så att allt vatten tar sig till golvbrunnen och inte samlas i hörnen. När ni anlitar oss på TRV Service & Bygg ser vi till att allting blir gjort på ett korrekt sätt, alltid med hög kvalitet.

Plattsättning i Östersund av TRV

Våra plattsättare gör er badrumsrenovering så smidig som möjligt

Att ta steget och genomföra en badrumsrenovering kan kännas jobbigt. Badrummet är troligtvis ett av de rummen som är svårast att klara sig utan. Därav lägger vi alltid stort fokus på att allt ska gå så smidigt till så möjligt, och på så sätt göra det så krångelfritt som möjligt för er. Våra plattsättare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt nya badrum.

Låt dig inspireras

Funderar du på att renovera badrummet och letar inspiration? Låt dig då inspireras av dessa bilder! Vill du ha mer inspiration och se fler av våra tidigare projekt? Klicka då på knappen nedan.

Före:

Badrumdsrenovering med kakel och klinker

Efter:

Färdig dusch efter badrumsrenovering
Personal på byggfirman TRV

Vill ni ha en offert på er badrumsrenovering? Kontakta oss idag!

Vi tar oss an uppdrag i Östersund, Åre, Krokom, Vemdalen och i större delen av Jämtland.