Om oss

Vi är din lokala snickare i Östersund som tar oss an arbeten över hela Jämtland. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster inom bygg. Allt ifrån nybyggnation och ombyggnation till renovering och utbyggnad.

Personal på byggfirman TRV

Din lokala snickare i Östersund

Vi är din lokala hantverkare som utför de flesta tjänster inom bygg. Vi sätter alltid stor vikt vid kvalité och noggrannhet på de jobb som vi tar oss an. 

Välkommen att kontakta oss om du går i tankar om att renovera eller bygga nytt, oavsett vad så finns vi här för dig. 

Vår vision

Vi ställer höga krav på att det jobb vi gör ger ett bra resultat. Vi tar bara på oss jobb som vi vet att vi kan göra riktigt bra, allt för att ni ska kunna känna er trygga. 

Vårt mål är självklart att ni som kund ska bli så nöjd som möjligt men även att det slutförda byggprojektet ska vara långsiktigt hållbart. 

Vi erbjuder alltid

Vilka vi är

Vi är din snickare i Östersund. Vi utför arbeten över hela Jämtland men har vår verksamhet i Östersund. Vi hjälper dig som är i behov utav renovering eller nybyggnation. Inget projekt är för stort eller litet för oss. Alla våra jobb utförs med fokus på noggrannhet och kvalité – allt för att du som kund ska bli nöjd, något som vi på TRV Service & Bygg värnar mycket om är 100% kundnöjdhet. 

Vi startade verksamheten 2016 och har sedan dess gjort våra kunder nöjda med utförda projekt som grundar sig i kvalité och noggrannhet, något vi inte tummar på. Om du går i tankar om att anlita snickare oavsett projekt så är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en offert med ett fast pris – något vi tycker är viktigt är att uppnå full transparens genom hela projektets gång, och på så sätt skapa en trygghet för er som kund.  

Här finns vi

Personal på byggfirman TRV

Välkommen att kontakta oss

Har du några frågor eller vill ha en offert? Tveka inte att kontakta oss. Vi som byggfirma lämnar alltid en fastpris-offert innan påbörjat arbete.