Takrenovering och takläggning

Behöver ni lägga om taket? Eller bara renovera det befintliga? Som takläggare ser vi till att ni får ett snyggt och långsiktigt hållbart tak.

Takläggning gjord av TRV

Kvalité och noggrannhet är ledord för våra takläggare

Börjar taket bli dåligt och dags att bytas? Ska ni bygga nytt? Oavsett anledning kan vi på TRV Service & Bygg hjälper er med takrenovering och takläggning. Våra takläggare vet vad som krävs för att utföra arbeten som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Klicka på länken nedan för att läsa mer om oss på TRV Service & Bygg – din takläggare i Östersund och Jämtland.

Vi ser till att ert nya tak blir snyggt och hållbart

Att byta tak är ett stort projekt, men också något av det viktigaste för ert hus. Med ett dåligt tak riskerar ni stora skador på fastigheten som kan leda till stora utgifter i framtiden. Genom att lägga ett nytt hållbart tak ger ni ert hus optimalt skydd, som samtidigt höjer värdet på ert hus. Varje takbyte är unikt, och kräver därav kunskap och precision. Våra takläggare är erfarna och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt nya tak. Vi hjälper er gärna med förslag, tips och ideér om vad ni skall välja för tak. 

Låt dig inspireras

Funderar ni på byta tak och letar inspiration? Låt dig då inspireras av dessa bilder! Vill ni ha mer inspiration och se fler av våra tidigare projekt? Klicka då på knappen nedan.

Attefallshus byggt av TRV
Rasskydd och takläggning i Åre
Personal på byggfirman TRV

Vill ni ha en offert på ert takbyte? Kontakta oss idag!

Vi tar oss an uppdrag i Östersund, Åre, Krokom, Vemdalen och i större delen av Jämtland.