Köksrenovering

Behöver ni hjälp med köksrenovering, rivning eller montage av kök i Östersund eller Jämtland? Vi på TRV Service och Bygg har ett öga för detaljer och hjälper er att sätta ert drömkök.

Köksrenovering i Östersund gjord av TRV

Kvalité och noggrannhet är två ledord för oss

Har ni köpt nytt kök och behöver hjälp med montage? Eller har ni tröttnat på det gamla och vill ha hjälp med köksrenovering? Oavsett anledning kan vi hjälpa er att förverkliga ert drömkök. Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att utföra arbeten som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Klicka på länken nedan för att läsa mer om oss på TRV Service & Bygg – din byggfirma i Östersund och Jämtland.

Vi gör er köksrenovering så smidig som möjligt

Att ge sig på en köksrenovering kan kännas jobbigt. Det handlar om kanske det mest centrala rummet i hemmet. Därav lägger vi alltid stort fokus på att allt ska gå så smidigt till så möjligt, och på så sätt göra det så krångelfritt som möjligt för er. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om er köksrenovering eller om ni vill ha en offert.

Låt dig inspireras

Funderar du på att renovera köket och letar inspiration? Låt dig då inspireras av dessa bilder! Vill du ha mer inspiration och se fler av våra tidigare projekt? Klicka då på knappen nedan.

Före:

Lägenhetskök före köksrenovering

Efter:

Lägenhetskök efter köksrenovering
Personal på byggfirman TRV

Vill ni ha en offert på er köksrenovering? Kontakta oss idag!

Vi tar oss an uppdrag i Östersund, Åre, Krokom, Vemdalen och i större delen av Jämtland.