Måleri

Vill ni ha hjälp med målning i Östersund eller Jämtland? Våra erfarna målare ser till att ni får ett utmärkt resultat.

Nymålat rum med tre fönster

Kvalité och noggrannhet är ledord för våra målare

Vill ni fräscha upp hemma? Att måla om är ett prisvärt och snabbt sätt att förändra och fräsha upp. Våra målare hjälper er med det mesta inom måleri. Vi tar oss an uppdrag i Östersund, Åre och större delen av Jämtland. Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att utföra arbeten som håller hög kvalité. Vi är också måna om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Klicka på länken för att läsa mer om oss på TRV Service & Bygg – din målare i Östersund och Jämtland.

Bra måleri är ett hantverk

Att måla om hemma kan kännas simpelt, men kvalitativt måleri är ett hantverk som kräver erfarenhet. Vi ser till att ni får slitstarka ytskikt som håller sig fina under många år framöver. 

Våra målare ser till att ni får ett utmärkt resultat

Funderar du på att måla om hemma och letar inspiration? Låt dig då inspireras av dessa bilder! Vill du ha mer inspiration och se fler av våra tidigare projekt? Klicka då på knappen här bredvid.

Invändigt måleri i Östersund av TRV
Invändigt måleri i Östersund av TRV
Invändigt måleri i Östersund av TRV

Fasadmålning

Är det dags att måla om fasaden? Vänta då inte för länge! Färgen på er fasad utgör ett viktigt skydd, och när färgen börjar slitas utsätts er fasad för mer och mer påfrestning. Vi på TRV Service & Bygg hjälper er med fasadmålning, för att ni skall få ett bra resultat som skyddar er fasad i många år framöver. Se till att måla om fasaden innan den tar skada och istället behöver bytas.

Fasadmålning som utförs av TRV
Personal på byggfirman TRV

Vill ni ha en offert på ert måleriprojekt? Kontakta oss idag!

Vi tar oss an uppdrag i Östersund, Åre, Krokom, Vemdalen och i större delen av Jämtland.